„Instagram“ dabar praneša žmonėms, kai ekrane matote jų nuotrauką

Yra nauja funkcija ir ji taip pasako

Giphy

Pagal Skirtukas , naujas atnaujinimas reiškia, kad kai siunčiate ir gaunate nuotraukas per „Instagram“ per DM, jei asmuo, kuriam jį siunčiate, nusprendžia ekrano kopija paveikslėlį ir išsaugo jį savo fotoaparato sąraše, siuntėjas gauna pranešimą, kuriame sakoma, kad asmuo ekrane rodė savo nuotrauką ir dabar ją turi spausdintine forma. Panašiai kaip „Snapchat“ iš tikrųjų.





Vartotojams taip pat bus pranešta, kada jų žinutės buvo „pristatytos“ ir „peržiūrėtos“, o kai nuotraukos buvo „atidarytos“, kad jų vaiduokliai būtų dar labiau matomi. Džiaugsmas.

Susijusi istorija